maandag 15 februari 2010

Kringfeest

Ons meisje is 8 geworden! Met valentijn is het bij ons altijd feest. Dit keer wou onze prinses een middeleeuws kinderfeest. Ridders en jonkvrouwen. We hadden witte wijn (appelsap) en rode wijn (appelkers) in echte wijnflessen. Die mannen hebben nog nooit zoveel gedronken op een middag. Ik was van plan om van die plastieken wijnglaasjes te kopen, maar in de kringwinkel kreeg ik een beter idee. €0,05 uit te kiezen: allemaal verschillende glaasjes die blijkbaar niet verkocht geraakten. En er waren echt leuke bij. Ik zocht er 20 uit, genoeg voor alle kadeekes op het feest: €1. En in dit geval was het een meevaller dat er geen twee dezelfde waren. Op het einde van het feest mocht iedereen z'n glas meenemen met een kleine tractatie erin.

4 opmerkingen:

 1. wat een leuk idee! en zo goedkoop ook! die plastieken wijnglaasjes hadden je veel meer gekost... en nu kregen ze nog een surprise mee ook, moet dringend ook nog es naar de kringwinkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een super idee van die glaasjes! Leuk!

  En zijn er ook gesneuveld, of hebben ze zich echt gedragen als edelen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Moet wel een bezopen feest geweest zijn met al die appel en kersendrank.

  Was getekend

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Tricky: Al is dat meestal een garantie dat je weer een heleboel spullen in huis haalt waarvan je huisgenoten zeggen: "waar hebben we dat weer voor nodig?"
  @Sabine: Scherven brengen geluk, maar die dag waren ze niet nodig. Alles is heel gebleven. Of ze heel thuis geraakt zijn met die sneeuw van zondag, dat weet ik niet. Ik veronderstel van wel.
  @VDPG goed dat al die dronken kinderen nog niet met de auto mogen rijden.

  BeantwoordenVerwijderen