woensdag 16 juni 2010

Joepie?

"Mama, waarom ga jij vanavond naar de dokter?"
"Omdat mama opnieuw een beetje ziek is."
"Ben je opnieuw ziek van te hard werken?
"Ja."
"Joepie!"
?!?

6 opmerkingen:

 1. Wat naar voor je! Wel fijn dat je kinderen het fijn vinden als je thuis bent... Maar niet fijn! Hoop dat het allemaal een beetje gaat met je..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je, lieve Lisette. Intussen weet ik dat het hooooooog tijd was dat ik terug thuis bleef. De beslissing is alleen maar bevestigd, dus het is goed dat ik daaraan niet meer moet twijfelen. Maar dan zijn er tegelijk heel veel andere vragen zoals: wat nu? Eerst weer wat beter worden. Ook dat staat eigenlijk vast. En dan dromen van hoe het anders kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wens je veel geluk de komende tijd. Wel fijn dat die koters er voor je zijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kwam nét toevallig op je blog terecht. Herkenbaar. Ik heb vorig jaar een burn-out van jewelste gehad. Ben daar nu stevig uit aan het klimmen. Evenwicht vinden, inderdaad.
  Heel veel sterkte en moed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. geef jezelf ruim tijd. een verandering van je automatische piloot naar een "ecologische" versnellings-(of vertragings?)bak is een overgang die veel oefening, evaluatie en mildheid en tijd, tijd tijd vergt... gun jezelf en je gezin wat je echt nodig hebt, de rest volgt, ook al gaat het trager dan je (of de maatschappij?) verlangt.

  en als paradox een citaat van een wijze man:

  "oneindig geduld schept onmiddellijk resultaat".

  x
  greet

  BeantwoordenVerwijderen